Systeembouw de Boer

Want hout leeft!

Bouwtekening

Op professionele manier maken wij een bouwtekening van het door u gekocht product.  Dit doen wij met een geautomatiseerd tekenprogramma, zodat dit een duidelijk beeld schetst van het geheel. Deze tekening wordt dan tevens gebruikt voor het aanvragen van een bouwvergunning.

Bouwvergunning

In overleg met u verzorgen wij de aanvraag van een bouwvergunning. Dit vergemakkelijkt en versneld de procedure zodat wij spoedig kunnen aanvangen met het plaatsen van uw gebouw.

 

Montage

De montage van het aangekochte artikel geschiedt geheel in eigen beheer. Systeembouw de Boer heeft gespecialiseerde vakmensen die in een korte tijd een fundering en de daarop geplaatste bouwwerk kan plaatsen. Vanzelfsprekend kunnen wij het door u bestelde bouwwerk ook als  bouwpakket afleveren. De van tevoren besproken wensen worden met veel zorg vervuld, zodat een perfect product kan worden

Oplevering

Nadat het gebouw is geplaatst volgt natuurlijk de oplevering. Er wordt met u het gebouw bekeken en na uw goedkeuring kan de betaling plaatsvinden. Bij een bouwpakket wordt het product bij aflevering betaald. Zie voor deze en verdere bijzonderheden onze leveringsvoorwaarden.  

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:

Systeembouw de Boer
Emmerweg 145, 7823 TM Emmen
Tel: 0591-620880
FAX: 0591-629195
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Share